Instagram Tho!

Instagram

Tuesday, 2 August 2011

Dear My Atifah

Ahaa hye good morning :)Alhamdulillah best jgk puasa tahun ni,(walaupun baru 2 hari puasa =D) takdelah letih mana. Nama yg ada di atas tadi ialah nama KAWAN BAIK SAYA <3 hihihi. Kiteorang memang semalam ketawa jeeee ! Macam org tak puasa. Thts why la puasa tahun ni tak penat sbb GELAK SAHAJA tah apa yg lawak pun aku tak pasti. Haha best la kacau dia kan. dia pun cool je.Dia boleh dikatan tempat luahan perasaan :)Waah ayat aku --' Walaupun dia akan kata ' Alah kau buat bodoh je' well aku ikut :) COOL WHAT! haha walaupun kadangkadang mulut dia agak &%$#@$ haha. Well biasalahkan aku pun macamtu wht.Okaylaa cukup lah cerita pasal dia :)  
*TRIAL MENGHAMPIRI ._____.
Wassalam :)