Instagram Tho!

Instagram

Wednesday, 10 August 2011

Kenangan terindah ;)

Hello, Hai, Holaa, Assalamualaikum :)
Okay first, Harini kerjaku di sekolah hanyalah gelak bersama Atifah tercinta =D awal-awal pagi ustaz ngan ustazah buat lawa kat perhimpunan.penat la gelak daah. Suddenly,
 Atifah : Eh jap lagi subject apa?'"
Me: Sejarah laa, Dah penat nak jawab lah setiap minggu kau tnye soalan sama --'
Atifah : Mane tau lepas ni arab ke?
Me: Kau jgn nk perasan la weh, Kita bkn KAA pun 
Atifah: Kau ni aku tak habis cakap, mane tau arab ke cina ke?
Me: Spanish la senang
Atifah: Taknak Paris
Me : nak terkeluar anak tekak aku cakap Paris --'
Atifah (tukar topik) : Kalau kau honeymoon ngan laki kau kat Paris kau siap!
Me; Pahal ? biarlah tu hal aku, dgn bakal laki aku --'
Atifah : Kalau kau honeymoon kat Paris, aku ambik laki kau 
Me : Tak takut punnn kumbang bkn seekor kat dunia ni !
Atifah: Sure kau tak takut aku ambik laki kau?????????????????????
Me: Tak, I mean tgk la kalau ade anak tak boleh lah kan =D kalau tak ade ambiklaah.

Okay hihi sorryla buat dialog panjang lebar =) haha saya kat sini cuma nak cakap 'Atifah POYO tu je' =)
Love you tifah :) fr make me smile and laugh everyday,eversecond,everyminute.